fbpx
dk  gb
respmenu

Om gården

Hohenwarte ligger midt i den naturskønne fredede Tøndermarsk, kun 2 km. fra vadehavet, hvor der er rige muligheder for at opleve fuglelivet.

Gården er opført i 1878 og dengang bygget som en miniature af Universitetet i Kiel. Arkitekterne bag bygningerne er Moldenhart og der har boet to familier der hed Angel og Schriffren her inden krigen.

gammel_bygning

Efter krigen blev gården overtaget af Staten og i perioden 1957-1991 fungerede den som forsøgsstation.

I november 1991 blev Hohenwarte købt af Aase og Andreas Paulsen med henblik på at lave bondegårdsferie. Efter en renovering ankom de første gæster i marts 1992, og flere af disse kommer stadig tilbage år efter år.

I september 1999 blev gården overtaget af datteren Vivi Nielsen Paulsen, der i dag står klar sammen med hendes mand Andreas Nielsen Paulsen til at byde både gamle og nye gæster velkommen til nogle dejlige dage i uhøjtidelige og hyggelige rammer.

Hohenwarte bliver drevet som hobby landbrug, hvor man kæler med dyrene og rider på hestene. Socialt samvær er der også masser af, og man kan være med eller passe sig selv. En ting er sikkert – man er altid velkommen til at blande sig!

Børn

Vivis to drenge Andreas og Emil er fra 1992 og 1996. Et par raske gutter.

Andreas bor i Højer på Hohenwarte og er medejer af Bar burger i Tønder dog arbejder han fuld tid på Hohenwarte, og i fritiden spiller han fodbold i Højer IF og tager gerne en fodbold kamp med gæsterne om sommeren og når han har fri.

Vivis yngste søn Emil, blev i Februar 2019 færdig med uddannelsen som Svømmebads assistent i Tønder svømmehal og er fra juni 2019 i Bredebro udendørs svømmebad som livredder.

Vivis mand Andreas har 2 børn, Maja og Mikkel fra 2008 to skønne tvillinger.

Se en video af området her

Emil & Andreas

Emil og Andreas

Maja & Mikkel

m og m hygge

Gavlenden af stuehuset

801A7870-Pano

Hohenwartes stuehus

Hohenwarte sydside

Maja hjælper til med hestene

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi glæder os til at se jer

Vivi og Dres (Andreas) elsker at få besøg af gæster

Familien Nielsen Paulsen
Spis på Hohenwarte uden at overnatte !
Tag familien eller vennerne
med på Hohenwarte

  Læs mere »

Gæsternes udtalelser
Tak for et dejl.
Som altid en hyggelig og de

Læs mere »
Vadehavet    facebook