Sønderjysk Kaffebord

Vores sønderjyske kaffebord med minimum 21 forskellige kager som er delt op i 7 bløde, 7 hårde og 7 tørre kager, afholdes som udgangspunkt den første søndag i hver måned. Arrangementet varer fra kl 14-17, og kagerne bliver skiftet løbende, så der altid er frisk kage på bordet!

Datoer for sønderjysk kaffebord

Vidste du?…

Traditionen med sønderjysk kaffebord startede i 1870’erne og blev et ‘adelsmærke’ for denne del af Danmark i tiden frem til 1920. I denne periode var Sønderjylland tysk område, og der var begrænsede muligheder for at forsamles og være ‘danske’. Det var forbudt for sønderjyderne at samles, hvor der blev udskænket alkohol, fordi det efter prøjsernes opfattelse løsnede sønderjydernes dansksindede tungebånd. Til gengæld måtte sønderjyderne godt forsamles om kaffe og kage, og på den måde opstod det sønderjyske kaffebord. Det udviklede sig hurtigt til et overdådigt kageorgie, fordi landbokonerne gerne skulle overgå hinanden i bagværk.

Priser og praktisk info

Pris pr pers 199,-
99 kr. under 12 år

Vi serverer fri vand, saftevand, the og kaffe under arrangementet.

Bestil senest dagen før på tlf 23412447

Kombinerer kaffen med en naturvejleder, og se den skønne natur og de flotte fugle der lever i marsken.
Ring endelig og hør nærmere, hvis der er noget du er i tvivl om!

Hvis du ønsker at afholde et lukket sønderjysk kaffebord i egen sal, er prisen 249,- pr. kuvert (130,- for børn) og der skal være minimum 40 personer.

Book bord til Sønderjysk kaffebord